Knækbrød

posted in: Opskrifter | 0

Knækbrød

Lækre knækbrød med en god blanding af forskellige korn/kerner.

Ingredienser:knækbrød

1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkefrø
1 dl andre kerner, nødder og/eller tørret frugt
3½ dl mel (kan også bruges speltmel eller fuldkornsspeltmel)
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
2 dl vand
3/4 dl olie

Fremgangsmåde:

  1. Alle ingredienser blandes sammen i en skål
  2. Dejen deles i to lige store dele og rulles ud til to flade firkanter på ovnens bageplader som evt. er dækket med bagepapir. Husk at det er nemmest at rulle dejen ud mellem 2 lag bagepapir
  3. Firkanterne skæres i mindre stykker af knækbrød størrelse
  4. Knækbrødene bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20 – 30 minutter

Leave a Reply